FENIX PARKS NYHETSBREV! |
IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
Back to top
 
 
 

Hej alla knasbollar!

Nu skiner solen över Fenix Park! Nu är det vår och alla vårblommor sticker snart upp huvudet och blommar ut. Alla våra kusar sprätter omkring i hagarna och tycker det är skönt att slippa snön och kalla vindar. Dom är sådär 40 stycken, PRE och Welsh ston och alla föl och unghästar.

 

Våra Welsh ston är väldigt runda om magen och ska föla när som helst. Ska bli kul. Dom är en hel liten familj som går tillsammans i sin hage. Det är Pappan PRE hingsten Luminoso, alla ston och så tre föl som är ett år nu. Dom trivs jätte fint tillsammans och har hur kul som helst.

 

Så har vi skaffat fem nya ponnyhästar som ska jobba på lägren. Dom heter Glana, Midori, Mr. Minella, Piter och Spitfire och kommer från England och Polen. Dom är C-ponnyer och alla är snälla och jättefina.

 

Nu är snart hagarna gröna och löven spritter ut på körsbärsträden och björkarna och så väntar vi bara på att näktergalen ska börja sjunga. Det är en alldeles speciell fågel här i Skåne.

 

Nu är vi klara med vilka ledare och praktikanter som kommer att bråka med er i sommar. Det blir Johanna, Anna, Ebba, My och en till My, ni får väl ge dom nya namn så vi inte blandar ihop dom, Matilda, Elvira, Nova och några till som inte är bestämt än. Av dessa ska några också sitta på unghästarna och bli avslängda, hehe. Ska bli fantastiskt kul och vi lovar att göra vårt bästa för att ni ska få ett riktigt spännande läger. Fenix är bäst!

 

Nu är också några av dessa ledare, sex stycken tror jag det var, utbildade av Röda Korset i liv- hjärt-och lungräddning om olyckan skulle vara framme, vilket den inte får vara! Tala om det för mam och pap så blir dom lite lugnare också! Dom har ju lite svårt att klara sej när ni inte är hemma och sköter om dom!

 

Har du inte anmält dej än till sommaren, så är det hög tid nu om du ska få den plats du vill ha och du är jättevälkommen ska du veta och ta gärna med en kompis också.

 

Så önskar vi på Fenix Park en riktigt fin vår och sommar tills vi ses på världens bästa ridläger FENIX PARK!

 

George och Majken och alla ledare som väntar på dej!

 

Anmäl dig till ridlägret här! >>>
Har du frågor så kontakta oss här! >>>