PLEASE TURN ON JAVASCRIPT IN YOUR BROWSER FOR THE MAXIMUM EXPERIENCE!
IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
Back to top
 
 
 

Nu är det Jul igen!

Tänk vad tiden går fort! Det var inte länge sedan hästarna sprang omkring i hagen och betade här på Fenix Park. Men nu är det redan snart Julafton och till och med lite snö på marken. Sedan är det inte långt till att sommaren kommer igen och så ridläger förstås. Jag hoppas att alla ni som varit på läger hos oss, så där 200 stycken, hade riktigt roligt och kul och fick nya kompisar som ni förstås har hållit kontakten med sedan dess.

 

Här finns bara våra unghästar och föl och deras mammor och så Quintillo förstås kvar i vinter. Descarado är utlånad för träning, han ska lära sej lite mera dressyr och så där. Alla lufsar omkring här på stora marker och har det skönt. Att det är lite kallt bryr dom sej inte om, dom trivs jättefint att gå i flock och röra sej fritt dygnet runt, slipper att stå i en trång box hela dagen. Och alla skolponnyerna är uthyrda och finns över hela Sverige och blir ompysslade och kommer sedan tillbaka till våren pigga och glada och väntar på att få skumpa omkring med dej.

 

I somras var det hela nio stycken som vann ett helt ridläger alldeles gratis. De fick alltså två läger den sommaren i stället för ett. Jättekul! Nu har du också chansen att vinna ett läger om du kommer till oss i sommar. Det är en rätt stor chasns att vinna, eftersom det ju är bara runt 30 stycken som det lottas ut till! Det blir som vanligt en kväll på loftet som dragningen blir. Jättespännande. Och vinner du inte lägret, så lottar vi också ut några T-shirt som du kan vinna!

 

Ja, snart kommer tomten och sedan är det snart dags att anmäla sej till sommarens läger så du är säker på att få den lägertid du vill ha. Sedan kommer sommaren med alla glada kusar, både busiga och snälla, som väntar på dej. Näktergalen sjunger och gräset är grönt.

 

Du får jättegärna skriva till oss om vad du tycker om lägren eller om du har någras ideer om vad vi kan hitta på mera här som du skulle tycka vore kul att göra. Då kan vi göra lägren ännu bättre.

 

Ha nu en jättefin och rolig Jul med tomte, klappar, julgran och ljus och dröm sköna sommardrömmar om din bästishäst, så ses vi i sommar önskar

 

Majken och George och alla ledare på Fenix Park!