IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Hej alla glada Fenixvänner!

 

Jättetack till alla ni som varit hos oss i sommar! En härlig sommar med sol alla dagar, men lite torrt för att gräset skulle växa bra. Och gräs vill ju alla hästar ha på sommaren. Det har varit jättekul att ha er alla här, men tiden går ju och så blir det skoldags igen. Jag hoppas ni har härliga minnen med er hem att tänka på tills det blir sommar igen och nytt ridläger hoppas jag. Vi vill ju gärna träffa er igen, för vi alla här tycker ni är härliga.

 

Ja, de flesta hästarna är ju uthyrda på olika håll, fast än finns några stycken kvar att hyra om du skulle bli sugen på det. Så finns förstås alla fölmammorna kvar här och betar i lugn och ro, för nu har det regnat och gräset börjat växa igen och det hoppas vi att det gör ända till Julafton minst, för här i Skåne blir det inte så mycket vinter och en massa unghästar är ju förstås kvar här, för dom ska ju växa och bli fina.

 

Så har vi alla som  vann ett ridläger alldeles gratis i år. Fantastiskt kul för de som vann! Så var det ju några som vann en T-shirt också. Tänk att få ett helt ridläger alldeles gratis! Det smakar väl mums? Alla som kommer på läger hos oss nästa sommar kan också vinna ett läger! Vi lottar ju som vanligt ut ett läger på varje Torsdags kväll i nästa sommar också, så du har en jättechans att vinna när du kommer till oss. Vi är ensamma av alla ridläger i Sverige där du kan vinna ett läger.

 

Här kommer alla som vann ett helt läger i sommar. Jättegrattis till er alla!

 

Linnea Olsson, Jenna Luydlin, Vilma Nordström, Saga Feldhoff, Miriam Kundler, Alva Cordes, Sara Boman, Olivia Hansén och Sofia Wahlström.

 

Jag hoppas att du tyckte det gick bra att rida din häst i sommar. Våra hästar är ju inga vanliga skolhästar som lufsar snällt runt i ett ridhus och travar eller galopperar då ridläraren säger det. Våra hästar måste man jobba lite mera med för att de ska göra som du vill. På det viset lär du ju dej också mera att förstå hästen och att visa den vad du vill. Många ryttare skyller tyvärr ofta på hästen så fort den inte gör som ryttaren vill, men det är helt fel. Felet sitter på ryggen på hästen. Hästen förstår inte vad ryttaren vill, men hästen försöker alltid att förstå och göra som ryttaren vill, så det gäller att tänka som så ”vad gjorde jag för fel, eftersom hästen inte gjorde som jag ville?”. Gör du så blir du snart en mästare på hästryggen och fin kompis med din häst.

 

Har ni några fina tips om hur vi kan förbättra Fenix Park eller andra mysiga ideér som du tycker vi ska ta med på lägren, så absolut måste du skriva och skicka till oss så vi kan göra Fenix Park ännu bättre. Du kan skriva om allt möjligt, maten, stugorna, hästarna, lekarna och allt.

 

Nu planerar vi för en ny sommar på Fenix Park då vi får träffa er alla igen. Ska bli så kul! Det går snart tills dess, bara Julafton emellan och lite till. De nya lägertiderna är utsatta på hemsidan nu, så du kan anmäla dej när som helst. Du kanske kan önska dej ett ridläger i julklapp? Fråga tomten. Flera av våra fina ledare som du kramat om innan du åkte hem kommer säkert tillbaka nästa sommar igen.

 

Då återstår bara för oss alla här på Fenix Park att säga hej då och önska er alla jättemysigt kul och kram till er alla!

 

George och Majken och alla lägerledare på Fenix Park!

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig till ridlägret här! >>>
Har du frågor så kontakta oss här! >>>
FacebookBlogg